Bompamys


Snälla Elliot. Vi kan väl lova varann bompamys forever?! ❤️

Hey Miss Decibel?

Vacker som en himmel full av stjärnor du lyste upp min värld
Så jag hängde runt din hals som pärlor
<3

Dagens Fralla

Klänning från Lager 157, leggings från Lindex, skor från Hm´s "kill"avdelning.
Mössa o ch jacka från KappAhl, sjal från Lindex.
 
Animalprint. Om Nelli själv får välja! ;)

Love <3

You are my sunshine.

The F-Day! del 1

The FAB-Day! I lördags. Började redan 05.00. Upp, fixade det sista. Hämta upp Teres klockan 06 och sen var vi igång! ;) Vi stannade i Örebro för en varm choklad o smörgås. Jag fattade aldrig att klockan bara var 8 så jag gnällde över att alla jävlar såg så trötta ut överallt! Men med rätt givetvis! ;) Klockan nio stannade vi på JULA i Skara (tror jag) och köpte en missing cable och SEN kunde vi järnspikar spela musik i bilen! OCh ja inte vilken musik som helst utan det här:
 
 
 
 
Sen gick allt jättebra (typ) tills jag såg en tunnel och sa "Åh nej en tunnel, jag som inte gillar tunnlar.." och i nästa sekund får jag bromsa, bromsa, bromsa. STOPP mitt i tunneln... TUR att tunneln INTE var så lång kan jag säga er.. I nästa sekund börjar radion skrika och dom talar om att det har skett en olycka! .. Neeehee? Vi som redan va lite sena sen innan.. och så hände detta också..
 
 
 
Efter ett tag när vi spelar Fox-låten X-antal gånger på högsta volym och dansat och skrålat.. Ja bilarna brevid fick sig en riktig show ska ni veta.. så började det röra på sig och bilarna lite längre fram hade hittat en utväg. Väl på vägen igen, då åt fel håll mot vart vi skulle, så lyckades vi tillslut hitta en avfart! Hurrey! ... Ja ett tag va vi glada sen insåg vi att ALLA andra bilar också hade hittat den här jäkla avfarten... KÖ igen.. kö, kö, kö.. Tillslut avvek vi från kön in på en jätteliten, superslingrig väg men som tilllslut tog oss åt rätt håll iallafall.. Tills vi återigen kom in på en pytteväg. En så pytteväg så det var omöjligt att få möte på den.. och vad möter vi, en fet lastbil... Jag svär (väl inte alls va??) och lyckas väl på nån höger köra av vägen och släppa förbi lastbilen... Vi fortsätter på vägen, som blir (om möjligt) ännu mindre och mindre. Skyltar som varnar om stenras (VÅGAR inte kolla uppåt) över, under, över, slingerkrok och DÄR såg vi ÄNTLIGEN vårat mål, Vackra Hällsnäs. Vilken idyll så fint vid vattnet. Men vi hade inte tid att kolla in det nu för vi var ju sena.. Vi sprang över gruset (nästan) och in i huset. Där satt alla andra fab mamas och käkade lunch. Vi lyckades få en varsin tallrik och försökte gå självsäkert ner i matsalen... öh ja.. ;) Det blev lite kramkalas innan vi slog oss ner och började käka lunch vi också. ÄNTLIGEN var vi där.

Härlig höst

Fick lov att inse att "bara tröja och ballerinaskor" inte funkar så bra längre så fick gräva fram jacka och höstskor.. Sorligt men samtidigt liiiiite mysigt! Myser med min nya sjal från Lilly Of Sweden!

Fläckigt!

Snart ska jag bege mej till läkaren för att kolla över alla mina leverfläckar, så att jag sen FÖRHOPPNINGSVIS kan skjuta det åt sidan sen. Men självfallet är jag nervös. Ifall att. OM.
Men nu tänker vi inte om, utan nnu tänkter vi snart läkartid! :)
 
Ps. Ja det är mitt håriga ben på den avlånga bilden men jag rakade benen i förrgår. ;) :D

Det står skrivet i stjärnorna

Jag tror inte på mycket. Inte på nån gud eller så.
Men ibland tror jag på nått sätt att två stjärnor står i fas mot varann och då händer nånting speciellt. I lördags stod två stjärnor i fas. Jag satte mig till bords på kvällen på Fab Mamas och har Teres på min högra sida, och på min vänstra sida sätter sig en fab mama. Vi säger väl hej och vad vi heter. Sen säger hon: "Kan jag sträcka mig lite över här efter smöret?" varpå jag svarar "Ja du kan ju pröva så får du se vad som händer!" Sen började vi käbbla! ;) Efter en del käbbel (ja det mesta på skoj förståss) så bestämde vi oss för att gräva ner stridsyxan. Och ungefär då tror jag att stjärnorna stod i fas och två fab mamas fann varann precis i detta ögonblick. Det låter ju som värsta sagan och kanske är det också en saga. Min Mia är så full i kärlek, hon är vänlig, generös och en hel del tokig också. ;) Vi umgicks och dansade hela kvällen och natten och jag tror väl aldrig att jag blivit så taget av två stjärnor i fas. Jag saknar hennes sällskap så. Men min nya vän bor långt bort, nästan i ett annat land ;). Så kanske denna saga kommer fortsätta att bara vara just en saga... En  väldigt vacker saga.
 
 
 
Jag föll på direkten
De var något elektriskt
ända in i skelettet
Känner jag din själ

Vi har krigat i många nätter
Bråkat i många dar'
Alltid ångrat oss efter
Du och jag
 
Jag svär på mitt liv och på allt jag har
Du är den enda som har fått mig och känna mig svag
Baby jag svär på mitt liv och på allt du gav
Jag älskar dig för du har gjort mig till en fucking star
Hey hey Miss Decibel

Vi

Jag skulle titta på film här på em, och gick in på dreamfilm och hittade filmen "Vi". Läste att den handlade om ett par som älskade varandra jättemycket men som gled i sär, och tänkte att det skulle bli en lätt o mysig film för dom skulle ju säkert hitta tillbaka till varann.
Jag började kolla och reagerade ganska omgående över mannen i filmen. Jag tänkte att det var det här som Marie, min kontakt på kvinnocentrum varnat mig för, det var sånt här jag skulle vara vaksam över. Tänkte att dett var en jäkla skitfilm för jag uppfattade det ju fortfarande som att det skulle vara ett par som skulle hitta tillbaka till varann. Sen ju mer filmen går ju mer äcklad blev jag. ju mer avsky kände jag. Tillslut fick jag lov att googla igen och hittade då en annan förklaring på vad filmen handlar om och blir lugnare (om möjligt). Välkommen till mitt gamla liv. Nedbrytning, förnedring, avskärmning.. osv.

Jag fick rejäla känslostormar under filmen och det är väl inte så jäkla konstigt heller! Men så gick det med den lätta, kärleksfulla filmen jag ville se idag. En chock fick jag.
Jag läste på en sidan om filmen där många tycker den är konstig och underlig, och jag kan tänka mig att man säkert kan känna så, men för mig som levt i skiten är den verkligen helt glasklar. Jag är med i varje sekund av filmen. Det var även nån som tycket slutet var skitdåligt, men jag jublar mest.
 
HÄR kan du läsa mer och se trailer

Den där Fnulan

 
Jag fick inte visa bilden på Fnulan och mig för ett år sen, tror det hade nått med Fab (FAT ;) ) mamas att göra så jag visar bilden på mig och hennes fina unge Mira. <3
 
 
 Här är vi på helgens Fab Mamas i Göteborg! <3
 

Det står väl inte oklart för någon att den här Fnulan är en makalös kvinna. En extraodrinär vän med ett hjärta så överfullt av kärlek och omtanke.
För mig betyder hon nånting utöver det vanliga. Att få träffa henne igen, att få krama henne igen, efter det här året var helt outstanding. Inte nog med att jag ju som ni ser på bilderna (och många av er ju vet) så har jag ju ändrats en del på utsidan. MIn diabetesdiagnos förra sommaren gjorde att jag fick lov att gå ner i vikt. Och det har jag gjort, närmare 20 kg! Men den största förändingen har skett inombords.. 
Det har vart en sjujäkla resa och än är den inte över på långa vägar, men jag är inte alls samma människa som på första bilden. Hon på den första bilden, har inget JAG, men det har JAG. Jag har ett JAG som jag älskar.
När saker och ting började hända så var Malin inte sen att erbjuda mig sitt hem. "Bara" det säger ju verkligen hur stort hjärta hon har. Hade jag inte nånstans att ta vägen så fick jag komma till henne.
Hon är min hjälte och en jag ser upp till och när jag fick höra att hon ville att jag skulle bli hennes inspiratör betydde det otroligt mycket. Tänk att kunna vara en inspiratör för en sån storhjärtad människa, min idol. <3

Sexbomb!


Detta superfina bokmärke kommer från Yeni Design! SÅ fint, men först trodde jag att det hade hamnat i fel händer, men så fick jag höra i dag att den visst var i rätt händer, bara det att jag själv måste förstå det! ;) Det är huruvida perfekt när jag nu ska ge mig på "Femtio nyanser av..."..

Facebook

Jag har försesten fixat i ordning min sida på Facebook igen. Sen la jag även till min foto-facebooksida. Blev inte så snyggt så jag får se hur jag ska fixa det sen , men just nu får det vara som det är. Välkomen in och gilla nån eller båda mina facebooksidor! Länk finns till höger på startsidan. :D

Så väl valda ord.

<3

Fab GoodiebagS

I stora goodiebagen:

Solamigos; Badkläder, Isbjörn: Mössa,TripX; Presentkort 500 kr, Yeni Design; Bokmärke,Aloe Veradryck; Aloeveradryck, Anton Berg; Choklad, Asif; Påse med sås och receptcd, Barnsemesterkortet; Barnsemesterkortet,Biggishop; Örhängen, Bondmorans godis; Godispåsar, Depend; Neccesär full med nagelprodukter, Desenio; Kuddfodral, Flowerscrub; Disktrasor, Gekås ; Påsar och nyckelband, Helhetshälsan: Omega3 och dunderpulver, , Kivik: 2 sorters juice, La Roche- posay; Hudvårdsprodukter, Lee store; 200 kr rabatt, Libresse; Trosskydd, Lily of Sweden; Sjal, Lipton; CupcakeTe, Mighty Leaf; Te, Miljonlotteriet; Miljonlotter, Nim´s; Fruktchips till barn, Nutri Nick; SteviaBars, Pino; Pinobok + dvd, Pocketstället; Fyra pocketböcker, Pulsin; Rawfoodsbar, Reedvill; Tamponger, Röhnisch; Trosor, Svinsöt; 100 kr rabatt, TomTom; Pinobok, Torky-Edet; Torky, Vita Liberata; Lösnaglar, Kneipp; Duschcreme, Tuppeware; drickflaska

 

Extra Goodies

 

Brilliant Smile; Neccesär full med grejer för tandblekning, :D

 

Excuvianse Neccesär full med bra hudvårdsprodukter! (Y)

 

 

Sinne & Smak, massor av goda fruktstänger som barnen kommer älska!

 
Stenaline Shopping - Handduk, toblerone och handkräm!
 

Bilderna på Goodiesarna har PHOTOPERFORMANCE tagit! :D

 

 

Åhh va vi har blivit bortskämda! <3 Fortsättning följer....

 


Badhuset

 
 
 
 
Glömde visa bilder från badhuset i onsdags! Vi röjde i fem timmar på badhuset tillsammans med familjen Jensen. Det var en härlig dag och vi har trots alla badtillfällen ute i sommar saknat badhuset! Så vi kommer säkerligen återgå till så vi hade det i höst med bad varje vecka barnen är här. Hoppas vi får sällskap några gånger också! :)

Meekatt-tavla!

 
Åh jag blev så himla glad när jag lyckades kamma hem vinst i Meekatts tävling där man kunde vinna hennes fina tavlor. Dom är så härliga och rent av jävligt ärliga, men perfekta hemma hos mig i vårat hem. <3 Tack igen finaste katten för att den fick flytta hem till oss!! :D <3 <3

Easy Delight By Tupperware

En av utställarna på Fab Mamas för Tupperware! Och om du av  nån anledning inte vet vad det är,vare sig du är kvinna eller man, så ligger du nog lite efter.. ;) Tupperware är väl nära på allmänbildning! 

Hur som helst så fanns Tupperware med på mässan och man fick deras fina vattenflaska, men så fick man även chansen att utvärdera en av deras produkter i sin blogg. När jag såg att deras Easy Deligth var en av produkterna man kunde på utvärdera så blev jag väldigt glad! Jag har velat prova den sen jag först såg den. :D

Så här kommer min utvärdering av Easy Delight från Tupperware! Och det kommer såklart (ni känner ju mig vid det här laget) komma en del bilder också. :D  
 
 
Så här ser den alltså ut. Den magiska Easy Delight!. ;)
 
 
Jag hade precis kommit hem från Fab Mamas, haft lång bilväg hem och var dessutom sjuk så jag orkade inte göra någon mat, men hade ju hört att detta skulle funka snabbt och lätt, så nu fick den verkligen bekänna färg!
Jag tog det lilla jag hade i kylen, rökt skinka och paprika. Och sen blandade jag 3 ägg och en skvätt grädde eftersom jag äter LCHF, och sen lite kryddor på det.
 
Blandade och hällde ner över skinkan och paprikan. Och sen in i mikron! En minut för varje ägg, så tre minuter i mitt fall.
 
 
Och ut kommer världens finaste och godaste omelett! Så på fem minuter hade jag min mat färdig! Kan inte bli bättre och snabbare och framför allt lättare!
Jag är så glad att jag fick chansen att utvärdera denna EASY delight och jag har så mycket ideér jag vill göra med den! :D
 

Helgens fab-outfit!


Här är kvällens fab mamas-outfit! Det var lite synd att det hade hunnit bli så mörkt ute för det blir ju bilder därefter men ni ser iallafall ungefär. ;)

Tre Bilder

 
Tre mobilbilder så länge tills jag får nån ordning på bilderna från kameran! Högst upp är jag och Teres, mittenbilden är jag med min nya pingla Mija och längst ner är tre fab mamas som gjort detta dygn möjligt! Och inte BARA möjligt utan helt fantastiskt! <3 <3 <3
Återkommer med mer!
 

Hello fab

 
 
Undrar hur längesen der var sen jag målade mina naglar..? Säkert 20 år sen! Thank U, Fab Mamas! ❤
 

God onsdag.

 
Stägningsdag på dagis idag. Snart frukost och på eftermiddagen blir det badhuset! Vi längtar! :D
 
Trevlig onsdag! ❤

God natt

 
God natt alla fina! Vi syns i morgon. ❤

Fnulans inspiratör

Jag är en inspiratör. Kan ni tänka er?? Nu har det gått nån vecka sen jag fick gästblogga i Fnulans blogg i hennes kategori "Inspiratörer". Jag kan inte säga hur stolt jag är över att kunna vara en inspiratör för en sån stor människa som Fnulan. Stor i orden och stor i hjärtat. Jag längtar så tills på lördag, när jag får kasta mig i din famn ! Jag är inte riktigt samma människa som sist vi sågs, men kramarna ska vara domsamma.

Och alla fina kommentarer jag fått här och där går också rakt in i hjärtat på mig. Tack snälla! <3
Och dom som kommit till mig och frågar om tips och råd vill jag också säga tack, tack för att ni litar på mig.
 
HÄR är inlägget hos Fnulan!
 
Nu kör vi vidare på det här! Öppnar upp ögonen på flera, hjälper flera, kanske rädda det där livet. <3

Dagens ungar


Hej hösten och hej mina fina ongar! Idag var det lite kyligare på morgonen så jag tänkte att vi skulle stoppa med vantar i väskan till dagis men mina ungar längtar så efter möss o vantväder så dom ville ju såklart ha det på sig. :)Och outfitsen i sig har börjat vid skorna. Färgerna i sig är väldigt "flick och pojk" men det är helt efter deras egna val, jag hade lite tur att E ville ha en blå tröja så det matchade resten ;D Elliot brukar välja rosa också, men har bara på senaste tiden verkligen börjat prata om att det är en tjejfärg. Jag brukar alltid förklara för honom att det är en färg som alla andra, och en av gångerna hade jag sån tur att han tom hade en rosa tröja på sig precis då, så då verkade han förstå. ;) Mer färger åt folket! <3
Nelli har mössa från Maxi, fleecetröja från Didriksons, braller från Lindex och skor från Puma. Elliot har mössa från Myspys, tröja från Maxi, byxor lindex och skor från Nike(?).

My love

 
Elliot och jag från igår när vi var och tittade på hästhoppning. Jag med min enögda sminking ;D Väldigt snygga båda två! <3
 

Känslan

 
Känslan när man upptäcker att man gått med ETT öga målat hela dagen.
Just den känslan...

Fuck Lego!

 
Barnen sover, här står vi, vårt hus är en enda röra.
Tvättberg väntar, här finns vi, så mycket kvar att göra.
Grus i hallen, nu går vi, och kryssar mellan lego.
Allt får vänta, nu ska vi, få njuta våra ego.

Kärlek

"M" på KC. I dagarna har jag tänkt mycket på dig. Det har gått lite drygt två månader sen sista samtalet hos dig. Jag vill att du ska veta att jag reder mig väldigt bra. Det funkar, det går bra utan dig vid min sida. Men efter det här året och den intensiva tiden vi haft ihop så är det ett litet hål som inte går att fylla med annat, och troligtvis kommer det hålet finnas kvar. Men det är ok, för jag reder mig jävligt bra!
Jag är stolt över dig, och jag är stolt över mig. Mitt kall i livet, är att en gång göra nånting så betydelsefullt som du gjort mot mig. Nånting som räddar en människa, räddar ett liv. Det gör mig ofantligt stolt, när någon väljer att lita på mig. När någon väljer att berätta, och be om råd och hjälp. Och då känns det nästan lite som att man vill springa över och så där fånigt stolt och glad berätta för dig, och tacka dig,  för att du räddat mig så att jag kan rädda någon annan.
Jag vet att dina ord kommer vara att jag är den som är modig och stark, och ja, tamejfan att det är så (!!), men likförbenat har du varit min ledhund, genom allt, fram till den modiga och starka JAG:et jag har idag. Du kan säga vad du vill, men du kommer alltid vara en hjälte för mig! <3 

Häst är bäst!

 
 
En gång hästtjej, alltid hästtjej.

Fab!

 
Kolla vad som trillade ner i min brevlåda idag! En tuff inbjudan från Fab Mamas via godisboxen.se! Kan det bli bättre?! ❤❤  Nu är det bara en vecka lite drygt innan jag får träffa två favorit-Malin på samma ställe!! Både meekatt och Fnulan på en gång. Och massa andra fab Mamas, god mat, underhållning och goodiebag! A-a-a-Amazing! Det kommer bli ett helt fantastiskt dygn nere i Göteborg. Nånting jag både behöver och verkligen FÖRTJÄNAR efter det här året som gått!! ❤❤❤

Outfit

Ikväll provar jag outfits till nästa helg på Fam Mamas går av stapeln nere i Göteborg! Jag är lite lite hemlig och blurrar lite för det lutar nog åt den här klänningen.. ;) så jag inte avslöjar mig helt.. Fast det gör ju inte så himla mycket heller.. . :) Jag har fortfarande väldigt svårt att förstå, hur jag ser ut, utan mina 20kg.

Charlie 1,5 år

 
Igår fotade jag söta Charlie! :) Det var ännu en riktigt fin sensommardag men lite gula löv hade fallit från träden och blev ju jättefint på bild! 

Gdnite

Close your eyes and I'll close mine
Good night Sleep tight
Now the moon begins to shine
Good night Sleep tight
Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you.
 

Söndagsmys

 
Muminglas och yatzy. <3
 

Bröllopsfotografering

 
Igår åkte jag till Sala för att fota det vackra brudparet Åsa o Richard! På bilden högst upp är jag och letar ställen med bra ljus till fotograferingen och nedersta bilden är givetvis brudparet! Dom var så fina hela familjen! Ett STORT grattis till Åsa o Richard och lycka till i ert liv som herr och fru! ❤

Frukost

Frukost i sängen till Kjelles Smakresa, bara för att jag kan! Hallon- och jordgubbssmoothie! Namnam!
 
I smoothien har jag jordgubbar och frysta hallon,  grekisk yoghurt, grädde och vaniljpulver.

Friday.

.Happy friday.

Eye Of The Tiger

 
.ROAR.
 
 
 
 

Torsdag

5,65km på 43,56 blev dagens motion ute i Björnöspåret! Det var härligt. Tog 2,5 två varv och på sista varvet varvade jag med att springa, och det kändes kanon! :) Men jag måste ta det varligt. Ta lite i taget. Jag är rädd om höft och knän.

When I´m gone

 
I’ve got my ticket for the long way ‘round
The one with the prettiest of views
It’s got mountains, it’s got rivers, it’s got sights to give you shivers
But it sure would be prettier with you

When I’m gone
When I’m gone
You’re gonna miss me when I’m gone
You’re gonna miss me by my hair
You’re gonna miss me everywhere, oh
You’re gonna miss me when I’m gone

Sensommar!

 
 
 
Vilken underbar dag det har varit! Som en sommardag! Det trodde jag verkligen inte när jag bestämde mig för att vi skulle ta eftermiddan på Björön. Tänkte nog att jag skulle få sitta och småfrysa lite.. Men hej och hå, svetta på! ;) Det blev bikini för morsan också. Barnen badade och hade det jättehärligt.. Det var faktiskt inte ens kallt i vattnet.. det trodde jag nämligen också att det skulle vara... Men, men. Underbart hade vi och vi tar verkligen vara på allt av sommaren som vi kan! Vill verkligen inte ha höst. Egentligen... Även fast det är härligt med ljus och mys under filten med en kopp te i handen... Ja jag är vekligen delad... Dock kommer jag aldrig gilla mörkrets inbrott vid 14 på eftermiddagen.. hur mycket ljus och mys och te den än må vara... Punkt!

Sommar ❤

Vi njuter av den sista sommaren. Så underbart. Jag älskar solen! 
 

Varningstecken

En viktig sida man kan läsa MYCKET, mycket nyttigt på är VARNINGSTECKEN .
Där finns nära på all info om TIDIGA varningstecken, olika former av verbal och psykisk misshandel, hur det "går till" osv.
Sidan kan vara bra för vem som helst att läsa, kanske är man själv utsatt, eller kanske man har någon i sin närhet som man är orolig över. Vilket som så är det väldigt viktigt att man inte ser förbi saker, tecken, varningstecken utan att man reagerar och agerar. Alla har vi rätt att leva vårat liv!

Behöver du kontakta någon så gå in på KVINNOFRIDSLINJEN, där finns nummer till stödpersoner. Det är gratis och öppet dygnet runt! 

Vågar eller vill du inte ringa kvinnofridslinjen så MAILA mig istället! Jag bollar gärna med dig och svarar på frågor så gott jag kan, så länge du inte bara låter bli att göra nånting! Du är värd livet! <3

Långe Erik Aug -13

 

Fina storebror

 
Fina storebror älskar sina bilar. "Mamma ta kort på mina bilar! Dom är SÅ snygga!" Självklart så måsta jag passa på att fånga honom också när han väl vill att jag tar kort! ;) Annars så gillar han inte när jag tar fram kameran.. Tror båda mina ungar är toktrötta på morsan med kameran.. ;) Men jag tröttnar aldrig.. dom kanske vänjer sig.. *blink*

Livsgnistan

v.s
Nu
 
Can you see my point? Livets gnista. Livsgnistan. 
Ögonen är själens spegel.

Potatisgris

 
Lektajm med Elliot! 

Nelli 3,5 år


Nåja, min Nelli Evangelista va inte så svårövertalad trots allt. ;) Hon är 3 år och då måste man se ut som på föregående bild oavsett vad det handlar om. 3 år betyder mycket vilja och mycket tankar. 3 år betyder också mycket kärlek och ömhet. Hon har stark vilja och ett sånt stort hjärta min lilla Fralla. <3

Mini-modell

Iittle diva. "i will not get out of bed for less than $10000". - Linda Evangelista
 

Tjejhäng!

 
Elliot har rymt till mormor så jag och Nelli har haft tjejhäng med Pippi ikväll! Vi tjuvade med lite popcorn fast det är måndag och allt! Nu ligger hon till sängs och jag ska snart sätta fart och redigera massa bilder som måste bli klara. :) Trevlig måndagkväll på er!
 

MössHöst

Mina mössfreak till barn älskar sina mössor och SKA ha dom på. Ok jag kan bråka om andra saker.. ;)
 
Nelli har fleecetröja från Didriksons och mössa från Maxi. Elliot har fleecetröja från Maxi och mössa från MysPys!

Mina gröna ängar

Så ge dig själv tid att ta igen.
En sak i taget allt det andra tar vi sen.
Dina gröna ängar kommer aldrig mer igen.
Om du inte letar, inte letar,
Kommer du aldrig finna de som gör dig hel igen.
 
 
 

Small!

Idag köpte jag en tröja i storlek S. S som i Small. Small som i liten... Jag fattar det bara inte.
 
 
 

RSS 2.0