Kärlek

Jag fick en sån fin present av min fina vän Madde idag. Så perfekt, så fina!
Jag har länge letat efter nått SNYGGT diabetesarmband. Nått som man kan bära och tycka det är fint!
Nått som finns där ifall man nångång blir sjuk, så finns det en chans att nån kan se armbandet.
Och se här.. förbannat fint!! <3
Sen är ju alltid barnens namn nått väldigt, väldigt fint och kärleksfullt. <3

Böda Sand <3 Aug -13

 

Ölands Djurpark Aug -13

 

Dagens solnedgång

 

Hoburg

Födelsedagsfir vid Hoburgsgubben på Majstregården på äkta gotländskt vis! Iallafall vad vi landkrabbor tror.. ;) Lammgryta med rotfrukter och saffranspannkaka med salmbärssylt o grädde! Gudomligt! gott!!
 
 
 

Dagens outfit

Från VILA idag också :)
 

To fly

 
 
 
 I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise
To fly, to fly


Gustavsvik

 

It´s a beautiful day

We´re looking for something dumb to do...

Sol!

 
 

Dagens by VILA

 

Förlåt

 
 

ALV Augusti 2013

 
 

Fa-mi-ly

Älskade lilla familjen på Böda Sand, Öland. <3
 

Fårö

 
 

Horizon

Gustavsvik, Gotland

Vackert

Vackert från Visby, Gotland.

Dagens outfit

Byxor från VILA, linne från VILA, scarf från Lager 157.
Accesoar: smile a la Hanna!

Miss U so bad.

Love.Love.Love

Home, sweet home!

 
Nu är vi hemma. Resorna har gått över färväntan och det har varit en underbar vecka. <3 Bilder kommer ju upp när jag lyckas få till lite tid! :)

Dagen i mobilbilder

 
 
 
 
 
 

Vi lever!

 
 
 
Mmen med nätet är det värre! Men här är tre mobilbilder från vår framfart på Öland. Vi älskar det här stället! ❤

Semester i mobilbilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gonatt.

 
I morgon börjar äventyret! Tidigt. Sov gott!

Hel.

❤❤❤

Bulletproof

I'm bulletproof, nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim
fire away, fire away
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium


 

Pack!

Jag borde packa just nu. Jag borde ha packat hela veckan.. ;) Men som vanligt så kommer packning ske i sista sekund. Men det löser sig alltid i vilket fall, även om jag får stressa lite.. ;) Jag tänker nog gå och ta ett bad så får jag fösöka packa lite efter det. ;)
Tidigt på lördag morgon beger vi oss ut på nya äventyr! Vi är alla riktigt peppade! :D
Men nu... bad.. ;)

Tredje gången

Tredje gången gillt? Det var iallfall för tredje gången nu i söndags jag körde vägen som går förbi trädet.
Jag och Oliver hade vart och fotat på Björnön och hade bestämt oss för att åka till hamnen för att äta. Jag körde och svängde givetvis mot hamnen, och hamnar såklart på den här vägen. Och jag tycker fortfarande det är himla konstigt hur kropp och själ och tanke fungerar. För ännu så håller kroppen mig ifrån min smärta och mina tankar. Jag hade inte en tanke på åt vilket håll jag svängde. Först. Sen som på beställning kommer trycket över bröstet. "Ja just ja...." Men med några uppmuntrande ord från Oliver gick det ändå över föväntan. Inga tårar. Det var helt klart värt en high five! NU vet jag, att trots min kropps reaktion på min själ och tanke, så kommer jag en dag att kunna åka förbi här, utan större problem. För jag är inte rädd längre.
 
 
Det här är inte DEN vägen men väl en väg vi fotade i söndags. :) Jag gillar vägar.. Dom leder alltid nånstans. 

Thank u.

 

Upp, upp!

Jobbdags! Är så peppad... not! TUR att det är semster snart! :))
 
Det blir jobb först idag sen har jag en fotografering inplanerad på eftermiddan, men nu verkar dom lova regn på em, så vi får väl se hur det blir... 
 
Ha en trevlig måndag!! <3
 
 
 

Busungar

Igår eftermiddag så fotade jag tre busiga ungar, och här är två av dom! :) Wilma och Ted, ett äkta kärlekspar. Kommer fler bilder på dom i fotobloggen senare! 
 

Nova Star AW 13

 
Här är ett litet tjuvkik på Nova Stars höstkollektion! Så snyggt alltihopa, men jag gillar det rosa lite extra! TIll båda barnen! :D
 

Nu i ro..

Saknar den här sängkamraten. <3
 

Fab Mamas

Wiiihoooo!!! :D <3 Det kommer bli så himla kul den här helgen! Längtar så! Jag längtar efter att få kramas med absolut bästa Malin. <3 <3
 
Spana in HÄR och boka plats du också innan de är för sent!

Ny tillfällig design

Jag kände att designen inte alls kändes som mig, personlig, så jag har styrt om lite tillfälligt så det känns lite mer som hemma här i bloggen! ;) Och tanken var då att inspirationen skulle komma när bloggen känns mer jag! :)

Så välkomna in till MIG! <3

(Går) Dagens outfit

 

Everything to me.

 
 
 

Sommarnatt.

 
 
 
 
 

Spö

Igår lovade jag barnen att vi skulle åka och kolla på riddare idag! Det är medeltidsvecka i arboga och dom har riddarspel man får kika på. Sen märkte jag att vädertanterna inte var så himla possitiva till soligt väder..
Tänk om, och tänkt rätt!! Eller..??  NÄ.. inte det. För Elliot har aldrig  någonsin varit så säker på sin sak som idag. "MAMMA, vi SKA titta på riddare IDAG, SÅ DET SÅ!" .. Happ...
 
PACKA om och packa rätt. Med regnkläder o stövlar fyllde jag bilen och vi gav oss iväg. Redan innan vi lämnade söta Västerås började dropparna att falla... Grrejt... Och vad hände då..? Jo Mamma Hanna slog på vindrutetorkarna.. och VIPS! SÅ flög den ena av! GRRREJT! Mamma Hanna vs Vädret 0-1...Tänkt om och vänd om! ... mot första bästa bilsaksaffär. Stövlade in på en gul affär och hoppades på att dom ville göra mitt bil-liv lite enklare! Jag gick med bestämda steg fram mot en snygg, om än lite ung gutt, och sa att jag behövde nya torkarblad till min fina lilla POLO. Inga problem. Fram med bladen, fram med pengar.. Sen lite blygt, liiite oskyldigt: "Kan du kanske..?" Och utan att jag fick ställa min hela fråga så svarade han "Ja såklart att jag hjälper dig!" och stövade ut i regnet!

YES, Mamma Hanna VS vädret 1-1! ;D + en söt gutt i regnet!
 
Såå.. prefekta torkarblad och snälla ungar i bilen vände vi nu Röda Faran mot Arboga.. På vägen, ösregn, hällregn, SPÖREGN. Regn.
Elliot undrade: "Ska vi vara inne eller ute, mamma?".. Elliot lilla, önsketänkande! "Ute, vi ska vara ute, Elliot........."
 
När vi väl hittat fram så sitter vi en stund i bilen och lyssnar på smattret på taket.. Nelli i baksätet pickar mig lite på armen och säger: "Mamma, vi ska nog åka hem istället..." Varpå Elliot har svar på tal på sekunden: "VI SKA SE RIDDARE! FATTARU!?.. Mamma... ska vi vara ute eller inne...?"  Punkt.punkt.punkt.
 
Jag räknar till tre och drar igång operation på-med-alla-regnkläder i en jättesöt men jävligt liten RÖD polo. Elliot färdig, Nelli har bara stövlarna kvar och behöver hjälp med dom. "Dom gå inte på!"
"Äh trams, på med stövlarna!" säger jag och ska hjälpa henne. Vi drar, vi trycker, vi sliter. Nelli säger "Mamma det går inte.", Jag säger "Jooo vi provar liiite till!"... Trycker, drar, sliter.. Inser att det här FAKTISKT inte går.. 
Va f----n! Ser att Nellis stövlar är hennes gamla stövlar i storlek 23 när hon i dagsläget har 26 på sina fötter.... Grrrrejt!
 
Iväg gick mamma Happy-Face, tillsammans med en vattenpölshoppande unge i perfekta stövlar och en lika lycklig unge i foppatofflor.

Mamma Hanna vs Vädret 1-2.

RSS 2.0