Badanka


Ost- & skinkpaj

 
4 ägg
4 dl grädde
300g ost
300g rökt skinka
Salt o peppar
(oliver o tomat)
 
Vispa ihop ägg och grädde med salt och peppar. Vänd ner river ost och skinkan i bitar (och oliver) i äggsmeten. Smörj en pajform och fördela jämnt i formen. Grädda i 200 grader i 35 minuter. Garnera med tomatskivor.

Snögangster

Snön den bara vräker ner. Jag som hade hoppats på vår snart.. Men barnen dom klagar inte! :) Dom är båda väldigt glada över all snö.. Jag tycker mest den bara kommer in överallt den inte ska.. Blöta skor och snö i mina STORA öron! Nu ska jag hämta mina snöänglar(läs gangsters) på dagis.

Hejja Bamse!

Bamsegympa på schemat idag. Barnen väldigt glada och stolta efter dagens övningar. Elliot är kung på att stå på händer! Och han var så stolt över sig själv. Mamma också! Det är så kul med alla framsteg barnen gör. Vilken skillnad från allra första gången på gympan!
Jag försökte också göra bra ifrån mig idag, men ett kryp genom tunneln fick räcka! 😜


Fototriss #207

 
Fototriss: PAR
 
Tävla om presentkort på Coolstuff!

Tack Pippi!

På Pippi-filmen säger dom tydligen att man inte kan ha SÅ stora öron. Elliot sa: "Man kan ju visste ha STORA öron mamma! Det har ju du!" Tack min son.. Snart säger han väl att jag har stor näsa också..


Villervalla vår/sommar 2013

Härliga färger från Villervalla till våren och sommaren! Inte mina favoritprints från VV men ändock väldigt härligt med färg! Jag älskar skorna! :D Spännande att få se mera!

Taco en tisdag?

Tisdags-tacos! Eller nej tacos vill Nelli INTE ha, men lite HalloKitty-grönsaker med Spindelmannen-färs går ner med ett:"åh va gott mamma!"

RSS 2.0