Vill ha kärlek!

Jag har velat om jag ska lägga upp min nya bloggadress här eller inte. Men jag vet att dom flesta läsare här är här av rätt anledning, samtidigt som jag vet att det finns läsare här som bara snokar. Men det är helt okej det också. Jag vill hellre ha med mina fina bästa läsare (och även de andra) till min nya blogg. 
KÄRLEK till er alla!
 
 
 
HÄR ÄR NYA BLOGGEN 
 
 

#melfest.

 
Lördag idag. En lördag med full rulle från det att klockan ringde halv 8 i morse tills nyss. Oliver hämtade upp mig strax efter nio och så bar vi iväg på fototräff. Mer info och bilder kommer från det i ett annat inlägg. :)
Vi blev kvar ända till 18, och sen bara hem och lämna grejer och sen i väg till Micke och Madde för lite mellomys. *PUST* Helt slut, men en dag full med roligt folk och härliga vänner. Och så har jag fått fota i fotostudio för första gången! ;) Men som sagt så kommer det ett eget inlägg om det sen! :)

Lite funderingar.

Jag sitter och filurar över bloggens vara. Eller snarare VART (hur) den ska vara.
Jag tror att jag ska ha en enskild fotoblogg trots allt men att verkligen lägga tid på den också. Men så står jag i valet och kvalet över VART jag ska ha den här bloggen om mig och barnen.. jag tvekar på blogg.se tyvärr.  Håller på och provar mig för på ett annat ställe, så får vi se vart jag hamnar. :)

We Love MOLO.

 
Alltså vilka färger och mönster! Helt INSANE! Och Tigrar och pandor som vi alla tre älskar! :D Pandorna på leggingsen längst ner finns i både tröjor och tunikor och sånt. :D Underbart. Och den tuffa hajtröjan skulle också verkligen passa dom båda! :D Go MOLO!
 
Bilderna lånade från MOLO

Selfie in the sunshine.

Här om dagen var det ju så vårigt och soligt och underbart. Brillorna på och massa mys. I  morse, not so nice. Vitt, vitt och åter vitt. Vitt till förbannelse. Under dagen, slask, slask, dyngsurt. NOT so nice.
Efter jobb och dagis var vi en sväng och önskade oss saker. Vi var på Toys´r us för att Nelli skulle se vad hon önskar sig till sin födelsedag. Det blev mycket önskande från både Nelli och Elliot, och jag tror ändå inte att jag fått nån klar bild över vad jäntan egentligen önskar sig... Hon är så svårt att köpa till. Vi får se om det kan bli nån upplevelse, vi håller på och spånar lite på det. I övrigt vägrade Nelli vara spiderman, fast jag försökte tvinga henne.. ;) Askungen, Åh Askungen, vem är väl som du? <3
 
 
 

Bloggutmaningen365; 050

050. Berätta om ett härligt minne kopplat till musik.
 
Alltså det finns så mycket minnen till musik i mitt liv, så svårt att ta ut nånting så. Men jag har inte vart så mycket på konserter heller, en Westlife för typ 12-14 år sen, men det kommer jag ju inte ens i håg.. :P
 
Men nått som såklart är väldigt sorligt och tungt men ändå härligt är mina minnen till sången under.
Sången påminner mig om min farfar, och hans död, som i sig är både hemsk och härlig. Hans död var verligen som en befrielse för honom, och för mig. Han levde sitt liv som lite i ett fängelse och tyvärr så fortsatte det så när han även senare blev sjuk. Långsamt, plågandes, hemskt. Fängslad i sig själv. Så dagen när min pappa ringde och sa att du hade vandrat vidare, kom äntligen alla tårar, och det var tårar av lättnad.
Jag kan fortfarande få tårar i ögonen när jag spelar låten, men samtdigt så ler jag. <3
 
 
 

Snart.

 
På bilden ovan fyllde du ett år. Så fort ditt första år gick. Så mycket så han lära dig.
Snart, om bara några dagar, fyller du FYRA år. FYRA. (hjälp mig!)

Kökstjänst.

Elliot anmälde sig till kökstjänsten idag. Dom brukar hjälpa till varannan gång, men ibland så är det nån som inte vill eller håller på med annat, så jag är inte helsträng med att dom ska hjälpa till att laga maten och duka bordet. Dock är tanken inom snar framtid att iallafall duka bordet ska ingå i deras naturliga göra varje dag. :)

Elliot ville ha korvpengar, pasta och ägg. Och grönsaker såklart. Enkel middag,  lätt för en pojkspoling att laga. ;)
 
 
 

Fotograf-året som gått; Maj 2013

Maj var en härlig månad med sol och så fint ljus många gånger! Ovan är Caroline som jag fotade på Björnön i början på Maj. Vi fångade många fina, härliga sommarbilder, fast det var rätt kallt. ;)
Sen bjöd Maj på flera ettårsfotograferingar. Bilderna längst ner är på Ruben och Axel.
Sen fotade jag mina fin vän med hennes familj, men det kommer i ett eget inlägg för det är ju så många fina bilder på dom tre. :)
 

Dagens outfit.

Klänning från Villervalla, det gamla härliga VV! :) Leggings från Lager157. Diadem från Tingelingtidningen som hon så omsorgsfullt satt i håret. ;)
 

Bloggutmaningen365; 049

049. Vad säger andra människor när du sjunger? (Kanske vågar du till och med visa ett klipp när du sjunger?)

Jag sjunger väl i princip bara för mina barn. Eller i duschen eller bilen.. ;) Nån gång har jag lyckats skråla på nån karaoke.. men bara nån enstaka gång. Jag har aldrig hört någon säga nått om när jag sjunger, men jag vet själv att det inte låter bra. ;) Så ett klipp kan vi bara glömma helt enkelt. :P  Peace gott folk! ;)

Eye Of The Tiger.

 
"Eye Of The Tiger"

Rising up, back on the street
Did my time, took my chances
Went the distance, now I'm back on my feet
Just a man and his will to survive 

So many times it happens too fast
You change your passion for glory
Don't lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive

It's the eye of the tiger
It's the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he's watching us all with the eye of the tiger

Face to face, out in the heat
Hanging tough, staying hungry
They stack the odds 'til we take to the street
For the kill with the skill to survive

It's the eye of the tiger
It's the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he's watching us all with the eye of the tiger

Rising up, straight to the top
Had the guts, got the glory
Went the distance, now I'm not going to stop
Just a man and his will to survive

It's the eye of the tiger
It's the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he's watching us all with the eye of the tiger

The eye of the tiger
The eye of the tiger
The eye of the tiger
The eye of the tiger

Bloggutmaningen365; 048

048. Vad för slags musik gillar du?
Jag är verkligen en allätare. Men jag gillar sånt som berör. Texterna är viktiga för mig.
Kollar jag min spotify på artister jag har fler än en låt med är listan fortfarande otroligt lång, men några kan vara; Stiftelsen, Shane Filan, Bruno Mars, Sara Löfgren, Gavin DeGraw, Melissa Horn, Maroon 5..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Läs mer HÄR!
 
 
VECKA 8 - MUSIK
 
048. Vad för slags musik gillar du?
049. Vad säger andra människor när du sjunger? (Kanske vågar du till och med visa ett klipp när du sjunger?)
050. Berätta om ett härligt minne kopplat till musik
051. Om du fick spela vilket instrument du ville och vara grym på det, vilket blir det?
052. Tipsa om något intressant som har med musik att göra
053. Hiss & Diss - Musik
054. 5 låtar du rekommenderar
 

Tips Tv/Film: CM.

 
En serie som jag faktiskt följer (följer inte alls något annat) är Criminal Minds. :D
Det är alltid så spännande och filurigt. Knasigt och ofta väldigt oförutsägbart!
Favoriterna är ju såklart Dr. Reid (näst längst till höger). Man skulle ju vilja kunna bara en miljontedel av allt han vet och kan. Sen den färgglada Garcia (längst till vänster) är ju verkligen en outsider i det annars rätt seriösa gänget.. ;) CM går på femman på måndagar kl.21. (och repris nån annan dag). (Y)

Utveckling - Fotograf.

 
Bilden ovan är tagen i Februari 2012. Ingen dålig bild i sig, tycker jag, men om man jämför med bilderna under som är tagna i slutet på 2012 tycker jag att det ändå är en stor skillnad. Ovan är lilla Ted och under lilla Ludde. Båda två supersöta småkillar!  Och övning ger färdighet. Men färdig blir man nog aldrig. Jag hoppas på att få visa upp ÄNNU bättre bilder under 2014. <3
 
 

Barnsliga Alla Hjärtansdag-snacks.

Barnen hade veckan innan läst  på havrekuddsförpackningen (nedan) om dessa små goditar och ville göra dom. Och vad passar inte bättre än att göra det till Alla Hjärtans Dag-snacks. ;)
Vi använda mörk choklad och våra kuddar innehöll även torkade jordgubbar som Nelli kom på att dom också nog kunde vara goda med choklad och strössel på så dom fick åka med ner i chokladen. :)
Jag tror att själva skål-skrapningen och smaket längs vägen var bättre än själva resultatet, men dom sa att det var gott. ;) Nackdelen här är ju att jag inte kan äta upp det istället heller.. ;) (innehåller gluten)
 

Söndag.

 
 Idag har vi käkat lunch och lekt hos mormor i Sala. Salas Stora Lekpark är ju ett måste, ÄVEN i regn! ;)

Sen var det bara att fara hem och förbereda för en dagis/jobbarvecka. Nydushade ungar, och framtagna käder och packade väskor. Helgen försvann i ett nafs.. Men den återkommer nog lika snabbt.

Men det är ju bra underbart (trots skitväder) hur mycket ljusare det har blivit ute nu! Det var ju tom ljust när vi åt middagen idag mellan halv 5 och 5. Ljuset gör mig så lycklig! <3 Komsi komsi våren, kom sommaren och kom värmen.

Mitt hjärta.

 
Älskade unge. Vad jag älskar dig. <3

Från lycka till olycka.

I måndags hade vi lite utflykt. Elliot hade bestämt att vi skulle åka till Vallby Friluftsmuseeum. Mysigt som vanligt med djuren och miljöerna. Barnen lekte och hade det mysigt. Tills... (som om vi inte haft NOG med otur) Elliot ramlar baklänges och smäller in bakhuvudet i den stora stenen på sista bilden... Sån hemsk smäll, och blodet forsade och han skrek. Vi bestämde på en gång att vi skulle åka till akuten. Så från lycka till olycka på en sekund. :( Och Elliot var så ledsen och skrek i gråten: "Varför skulle vi åka hit för!?" men jag försökte tala om för honom att det ju var en olycka som kan hända vart om helst, så det inte var Vallby som fick skulden, för det vore ju så synd om han inte skulle vilja åka tillbaka dit någonsin. Vi fick komma in snabbt på akuten och doktorn kikade på honom och beslutade att såret iallafall inte behövdes sy. Sen hade ju inte Elliot varit avsvimmad eller kräkts så dom behövde inte ha honom kvar för observation, men vi fick sköta det hemma. Så han blev väckt flera gånger den natten, men verkade inte fått några men av hjärnskakning. Skrotunge. <3
 
 

Trygghet.

Jag är ingen vanlig tjej 
På mig sitter ärren inte bara på ytan
Jag är trasig långt ner i själen 
Rubbas min trygghet, förblir den rubbad
Ett plåster på såren hjälper mig inte
Jag måste byggas om helt igen
Av: Johanna Kyller.

Schyssta bananer.

 
Loppi har startat en kampanj mot näthat. Jag är emot allt hat, så självfallet vill jag vara med och sprida det här budskapet. Vi ska värna om varandra, inte hata varandra. 

Med detta visar jag att jag tar avstånd från nedlåtande, diskriminerande och elaka bloggkommentarer. Jag främjar ett bloggklimat där alla stöttar, peppar och värnar om varandra. Jag tar avstånd från hat och främjar kärleken. <3 <3 Tänk så många fina vänner jag har fått i bloggvärlden och det INTE genom att hata.

SCHYSSTA BANANER! <3

God morgon.

 

Vår?


Västerås, Vasaparken och Hotell Hackspett uppe i trädet. Men frågan är, är det vår nu?

Svar på kommentar.

"Kunde inte låta bli att gå in och titta i din blogg. Vilka underbara, kärleksfulla bilder. Det märks att du gör allt med och för dina barn. Du är så vacker och det gör mig glad att det är en så positiv anda i "året som gott", trots allt. Lycka till med 2014. M"
 
Det droppade in en kommentar tidigare. Som värmde mitt hjärta till tusen. Min hjälte.. Min stora förebild.
Dina fina ord betyder väldigt mycket för mig. Och jag glädjer mig åt att du ser en positiv anda i året som gått, trots allt, för visst har det varit ett helvete emellanåt, men jag har trampat vidare, kämpat på! Pratat mycket, och pratar fortfarande mycket om vad som hänt, vägen därifrån till hit. För det måste upprepas för mig emellanåt för att jag ska förstå hur långt jag har kommit. Man kan annars lätt fastna i dom dagar man känner sig lite nere, om man inte har nått att jämföra med. Och jämför man dom dåliga dagarna NU med förut, så går det knappt att jämföra alls.. Jag mår bra. Jag mår så bra, att inte ens min sämsta dag idag går att jämföra med min bästa från innan jag lämnade helvetet.
M, jag vet att du säger att jag har gjort allt jobb, du släppte aldrig dom orden. Det var jag som var modig. Men utan dig, hade jag inte vågat alls.
Du är, precis vad det halsbandet du fick av mig sa, min skyddsängel. <3 Du lämnar aldrig mitt hjärta. <3
 
 
 

Pyssel.

 

Helgen.

I fredags hade jag och Madde planer för att gå ut och äta. Men eftersom hon (och hennes barn) varit en massa sjuka så vågade hon sig inte på en dejt efter Nellis kräksjuka. Så då blev det soffhäng framför Os-invingningen istället. Det är ju alltid kul att se vad som ska hitta på med os-invingningar, fast det här året är det ju inte alls lika kul att engagera sig när det är Ryssland det gäller. Jag har bara en sak att säga och säger det med hjälp av den HÄR fina filmen.
 
 
 
Igår kväll var vi ett gäng som började kvällen först på Bishops för mat. Jag åt god lax i vitvinssås, med morotskräm, blomkkål och mandelpotatis. Det var riktigt gott! Fast servicen var tyvärr verkligen åt de sämre.. Trist. 
Sen efter maten så hade vi VIP-biljetter till Västerås Comedy Club. Jag har aldrig vart på nån stand up (förutom på Fab mamas, vilket ju var skitkul med Therese McDonald ), men det var superkul. Eller iallafall de mesta! :)
Konferencieren gjorde ett mycket bra jobb och bäst sen var ju Lasse Nilsen, men även Umit Dag var kul! Resten, Not so much! 
Men vi hade iallafall jättemysigt och kul, med mycket skratt! <3 :)
 
Nu är det snart måndag igen.....
 
 
 
 

När änglarna går hem.

 
 

När änglarna går hem


Jag har ännu en gång
stått längst ut på en kant
Men när jag skall hoppa stannar tiden
Och filmen spelas upp igen
Men den stannar på samma bild
Den på dig

Hör du hjärtat börjar slå där inne igen
En känsla som jag glömt för längesen
Det jag såg var ögonen
Som tillslut sa sanningen
Och nånting händer
Det brinner inom mig

När änglarna går hem
Och himlen ändrar färg
Så möts vi av en stad som vaknar upp
på nytt igen
När änglarna går hem
Å.å.å – Å.å.å – Å.å.å
När änglarna går hem
Å.å.å – Å.å.å....

Tror du slutet är lyckligt
Och tror du att vi två är Vi
Kanske kommer vi aldrig någonsin veta
Vårat slag är här och nu
Den stora förändringen
Och natten vänder
Mot gryningen ige...n

När änglarna går hem
Och himlen ändrar färg
Så möts vi av en stad som vaknar upp
på nytt igen
När änglarna går hem
Å.å.å – Å.å.å – Å.å.å
När änglarna går hem
Å.å.å – Å.å.å....

Jag vill att frågorna skall höras av alla
Jag ber till natten så kan drömmarna falla
Jag kommer varje gång när
Jag kommer varje gång när
Jag kommer varje gång jag hör dig kalla

Vi börjar om och vad som helst kan hända
Jag vet i krig kan varje flagga vända
Jag kommer varje gång när
Jag kommer varje gång när
Jag kommer varje gång när
Jag kommer varje gång jag hör dig kalla

 
 

Sjukstuga.

Efter TVÅ dagar på dagis efter sin prick och läpphistoria, som höll henne hemma i två veckor, så åkte denna donnan på nån variant av kräksjuka/ätit nått dåligt.. Kräksjukan ligger ju nära tillhands då det ju går på dagis också. Men hon har, som dom andra få gångerna hon hafr kräksjukan, ändå kommit undan lindrigt. Började kräkas i går vid 23 och kräktes till och från fram till 03. Sen dess har vi inte haft nån mer kräka. Men klag på magont. Men hon har druckit och ätit (om än lite) och det har hon fått behålla. Sen somnade både hon och jag till filmen på eftermiddan, (bilden) men det var ju för att vi var vakna en del i natt. För i övrigt pigg och glad. <3 Krya på dig min Fralla och jag hoppas så att vi andra slipper. <3
 

Dagens Nelli.

 
Nelli i sin älskade pippitröja från Åhlens. Leggingsen kommer från Kameleont Design, och det var Nellis val för dagen. :) Ibland så matchar hon bra ;) <3
 
 

Orkidé.


Orkideér.. Mina orkideér. Jag har haft en del de senaste året. Som jag misslyckats grovt med. TROTS att jag följt varenda knep och tips om klipp och vattning och annat. Jag har gjort varenda steg rätt. Trots detta så har flertalet dött i från mig. Sen när dessa som jag har nu började dö, så blev jag sur och struntade totalt i dom. Och rätt var det var så såg jag nånting som hade börjat växa. Jag började vattna dom (när jag kommer i håg) och glömmer dom emellanåt, och dom har aldrig varit så fina som nu! Så ni med ruttna orkideér, strunta i alla tips o trix! ;D
 
 

Bloggutmaning365; 035

035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
 
Ja eftersom mitt badrumsskåp i princip står öppet, pga att en spegel har ramlat av så ser man ju rakt in i det och jag har aldrig reflektetat över om det skulle störa mig eller inte.. Men såklart är det väl egentligen min business om vad jag har i mitt eget badrumskåp, så om jag hade ett helstängt skåp skulle jag nog tycka att rota är ingenting man gör, någonstans.

Bloggutmaningen365; 034

034. Hur ser ditt drömhem ut?
 
Mitt drömhem skulle jag nog kunna skriva hur mycket som helst om. ;) Jag vill ha det stort nog för min familj, plats för oss att växa som människor men även växa som familj. Min drömHUS har öppen planlösning och stora fönster.
Jag hittade ett väldigt passande hus (när jag kollade lite snabbt på A-hus). Bilderna under kommer från A-Hus.
Huset heter Vinga och det huset har verkligen öppet och ljust som jag vill ha det. :) Och sen gillar jag när husen har lite udda vinklar och vrår.
Jag vill att barnen har mycket plats att leka och busa i barnvänliga rum, med mycket färger eller efter deras önskemål. Nelli skulle väl säkert välja nån animalprint på tapeten ;). I övrigt vill jag nog ha det mycket i vitt. Men att man kan lägga till lite färger med tex textilier och ändra det som man vill vartefter. Jag vill dock inte ha det stelt och sterilt-vitt, utan det ska vara varmt och välkomnande, ett hem. 
Sen måste ju huset ha en stor och fin tomt, och eftersom vi är alla djurälskare så måste vi ha stall/loge/ladugård till alla djuren vi ska ha. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VECKA 6 - HEMMA
 
034. Hur ser ditt drömhem ut?
035. Vad tycker du om att andra människor rotar i ditt badrumsskåp när de lånar toaletten?
036. Vilken stil har du hemma?
037. Om du bara fick välja en prydnad som du redan har att spara, vilken blir det?
038. Länka en bloggare som du tycker har det fint hemma
039. Hiss & Diss - Ditt hem
040. 5 saker som aldrig kommer in i ditt hemKärlek.Älskade små kärleksfulla glin. ♡

Bokstäver.

Elliot satt och skrev i sin skrivbok. Jag kunde ju läsa mig fram til att han hade skrivit "Elliot" "WIlmer" och "Mamma", men sen förstod jag inte riktigt vad han hade tänkt. "Jag har skrivit allt det som står på bordet!" sa han.. och jag fattade fortfarande inte. (frukostbordet dukades fram). Jag frågade igen vad han hade skrivit och han svarar igen "Jag har skrivit allt som står på bordet!" ... "Fil,  D.. , A.., Limpa, Smör, Ost, Mjölk.. (osv)". Han hade alltså skrivit första bokstaven på alla saker på bordet! INNAN jag förstod det, men now it make sense! ;) <3

Frallan.

Vackra lilla människa. <3

Elliot.

Min stora kille. Snart fyller du 6. Du är en förståndig kille, med ett stort hjärta.
Du vet förståss precis hur du kan ligga på gränsen till att hamna i fajt med din syster. Du balanserar så tydligt. Men du är smart och parerar oftast i tid, eller gör nått tok direkt efter övertrampet så hon skrattar istället.
Du älskar din syster, det ser jag tydligt, men ibland vet du inte rikgtigt hur du ska uttrycka dig. 
Hon älskar dig nog mer än någon annan, hon beundrar dig utan dess like, hon ser upp till dig i allt du gör. 
Jag önskar så att ni kommer stå bredvid varandra i alla väder och inte låter nångon eller nångonting förstöra för den relationen ni har.
Min stor kille. Du är ödmjuk och vänlig. Ibland har du en kort stubin, men oftast ialla lägen är du inte långt från skrattet. Du älskar att bli kliad på din lilla taniga rygg, och jag gör inget hellre än kliar din taniga rygg. Du är bestämt och vet vad du vill, du har funderingar som en annan bara tappar hakan av. 
Du är kärleksfull och rar. Du är MIN. <3

Fri.

 
En underbar sång som påminner mig om det gamla hemska. Men som samtidigt påminner mig om hur jag idag  älskar fritt. <3
Vägen är lång och den fortsätter än, men vad det gör en gott att få känslor bekräftade (vilken känsla det än må vara) istället för att få den förtryckt. Att gråta är svårast, det gör jag bara i smyg. Jag får bekräftelse även där, nån säger att det är okej att gråta, jag kanske lär mig med tiden.

RSS 2.0