Midsommardag.

 
 
Vi började våran dag i Salas stora lekpark. Hela Sala var väldig öde och likaså lekparken ;) Men barnen hade det skoj tills regnet kom. Nu ska vi snart luncha innan det blir en liten fika. Sen ska vi dra oss hemåt för jag ska i väg och fota bröllopsporträtt på eftermiddan! Så kul!

Midsummer Love.

 Trevlig midsommar på er alla gobitar! 

Aspirinmask

 
Jag sprang över ett tips om att aspirinmask ska vara en dunderkur för fejjan! Så jag kunde inte låta bli att testa! ;) Jag hade INGA SOM HELST förväntningar. Så här snygg var jag under tiden och jag tyckte det kändes väldigt friskt och uppfriskande att ha masken på. Jag krossade 5 aspirin och blandade med liiite vatten som en liten sörja. Upp i fejjan med röran och vänta ett tag. Jag kanske hade den på i 15 min. När jag skulle skölja av så tog jag lite vatten och liksom peelade med det som var i ansiktet och sen sköljde jag bort! 
Och döm om min förvåning när jag efter denna lilla kur verkligen fick BABYLEN hud!  Nu hoppas jag bara att den ska göra mer underverk med tiden med tex pormaskar osv. :D
To be continued!
 

Jag är en av tuvorna

Typiskt men samtidigt skitbra. Min sida där jag har mina stöttepelare har gått och blivit betalsida. Bra för att inte vem som helst kan ta sig in, men lite drygt att jag måste betala för att komma åt mina vänner där inne. Vi är ju helt okända för varandra utanför den sidan..

Tips för andra som behöver hjälp o stöd. På den här sidan finns det massa information och nyttiga telefonnummer. 

Och det stödet man får i det forumet där inne är väl värt dom pengar det nu kostar. Där stöttar vi varandra genom alla möjliga problem. Vi stöttar nya tuvor som precis har insett vad dom är med om, vi stöttar dom som har bestämt sig för att lämna, vi stöttar tuvorna som mig, som har lämnat men ännu behöver stöd och andra likasinnade att bolla tankar med.

http://tuvaforum.se/

Kalas och partaj

I går blev det kalas och partaj här hemma. Massa fina människor var här och grattade mig! Jag hade en superhärlig dag och det kommer ett annat inlägg med lite andra bilder sen! Här under är tre bilder från mobilen! :)
 
 
 
 
 
 

Livet börjar vid 30!

 
I måndags vände det! Jag blev ASGAMMAL över en natt! Sliten och grå. Ont i axlar och rygg. Skrynklig o dan..
 
Men ändå känner jag mig lyckligare, gladare och mer LEVANDE än på många år!! Livet börjar vid 30!! Fråga dom som vet! Fråga mig!! JAG älskar er, alla mina vänner o nära och kära, som gjort det möjligt för mig att börja mitt liv vid 30! Jag är skyldig er en massa. Jag är skyldig er livet!
 
Livet som 20 kg lättare. Livet som Jag. Jag som livet! Min resa har varit tuff. Det har varit två parallella resor. Dels viktresan och dels vad jag har valt att kalla den "Psykiska resan". Den Psykiska resan där jag sakta, sakta bygger upp mig själv igen, bygger upp JAG:et. Jag får en massa stöd och pepp av för mig både kända och okända och det är jättekul. Jag har blivit rörd till tårar flera gånger av andras fina ord till mig. Jag har även fått mycket bekräftelse på saker oberoende folk utifrån har sett och det gör mig gott även om jag IDAG tror och litar på mig själv.
Förut hade jag inga egna känslor, i onsdags på Kvinnocentrum blev min stödtjej så glad över att jag blev förbannad! Hon sa att förut var jag bara ledsen.. nere.. borta. Nu kom känslorna fram och jag blev förbannad! Det är bra att bli förbannad ibland för då visar man ändå att man inte bara går att köra över. Man kan liksom säga stopp! 
 
Jaja så här ser jag ut iallafall. Grå och skitgammal. Men lycklig! <3

Jag har aldrig glömt vem jag är.

 

Ansvarsfull kille

 
Igår hade Elliot blivit tillfrågad om han ville sitta vid ansvarsbordet på dagis av en fröken. Han hade funderat ett bra tag och sen sa han: "Nej det går inte för jag tror att jag kan hitta på nått bus.." ❤ Hihi ansvarsfull kille, trots allt!

Hjälpreda!

 
Min lilla hjälpreda som dukade bordet till middagen idag! Dom är båda väldigt hjälpsamma, och Elliot hjälpte mig med maten. <3
 

Kvinnocentrum

 
Jag sitter på en bänk och väntar på mitt näst sista samtal på Kvinnocentrum. Men idag känns det okej för jag vet att jag fixar det här. Jag minns så väl första gången jag satt på den här bänken i höstas. Jag minns känslorna, så väl. Men samtidigt kan jag inte riktigt relatera till den tjejen. Hon är inte Jag.
 

Oväder

 

#Sommarben

 
Igår lyckades jag med att bränna mina ben! Fast ganska lagom ändå, inte samma ilskna röda (kärleksfulla) färg som på bröstet! ;) Men RÖTT blir allt på mig, hoppas det blir någon färg kvar när det lagt sig. 
Jag har ju suttit på hästtävlingar på Strömsholm i flera dagar i strålande sol, så jag tycker ändå jag har lyckats hålla min bränna till ok! Förutom missen första dan som gjort att jag fått suttit i täckande tröja resten av dagarna ;D Typiskt mig..

En bomb.

Jag har en hemlig blogg som jag inte har något behov av att hålla hemlig längre. Mitt nya kall i livet är att hjälpa. Hjälpa tjejer som är i samma sits som jag är/har varit. Därför varken vill eller behöver eller känner jag för att hålla bloggen hemlig längre. Jag ska skriva ett avslutande inlägg i den sen bara, men annars så kommer den få vara precis så som den är.

Den innehåller mina tankar och känslor från i höstas. Tyvärr så slutade jag skriva i den när jag upptäckte att den inte var så hemlig som jag trodde och jag tog riktigt illa upp över att folk luskat reda på den på oärliga sätt. Men jag ska som sagt i sinom tid skriva ett avslutande inlägg i den, och jag hoppas att den kommer vara till hjälp för andra tjejer som behöver hjälp och peppning för ett liv, en framtid.
 
HÄR är bloggen.

Bränt fläsk!

 
Hej tuttar! Hoppsan vad hände där!? Jag som va såååå duktig i morse och smörjde ALLT! Till och med öronen smörjde jag.. men nånstans mellan all smörjning så missade jag ett ställe... Tänkte visst inte på att jag har tuttar.. Typiskt mig. Men hej sommar! ;D

Nu dör jag!

Idag var jag på kvinnikliniken. Vi försöker utreda min blodbrist och jag vet inte om det går åt nått håll faktiskt.. :P
Men jag blev lite putt på läkaren som sa:
"Du blöder lite från livmodertappen. Det BEHÖÖÖÖÖÖVER inte betyda NÅGONTING."
 
Varför säger dom ens en sån sak?! Kan dom inte istället säga nått som "Du blöder lite från livmodertappen. Det kan bero på B1 eller B2 men oftast så är det ingen fara." Nu går jag istället hem till min dator och googlar fram att jag snart ska dö!  Jag menar såklart inte helt att jag tror att jag ska dö. Inte än åtminståne!
 
Nä dom för öva lite på hur som ska bete sig mot oss hypokondriker! 
 

Bomber och granater.

Innan den här veckan är slut, kommer jag att ha släppt ett antal bomber. Bort från mina axlar ner i backen, dom kommer explodera. 
 

Fotobloggen


Det här vackra bruden fotade jag i söndags, och fick så många fina bilder på henne! Kolla in min fotoblogg, där kommer det komma upp flera så smånigom! Kolla HÄR! 

Naken or not?

 
Den 27 Maj var det premiärdopp för knasongarna! Elliot höll med om att det var kallt iallafall, medan lillasyrran inte hade några som helst hämningar. Hon plumsa runt och simmade fram och tillbaka. TIllslut fick jag DRA upp henne. Hon fick kläder på och i nästa sekund så simmade hon igen. MED KLÄDERNA PÅ.
Jag: "Nelli vad hände nu?"
N: "Men mamma det gör ingenting! Jag kan gå nakenfis hem!"

Ja sa jag inte det? INGA HÄMNINGAR. Naken or not!

Fredagens outfit

Byxor o översta linnet från VILA och spetslinne från Vero Moda.

RSS 2.0